top of page

Locatie Stratum

Het Oefenlokaal heeft drie locaties in de regio Eindhoven. Je kunt bij ons terecht op de vestigingen in Waalre-dorp, Aalst(Waalre) en Stratum (Eindhoven). Zo is er altijd wel een locatie in de buurt! 

In het pand van De Fysiovrienden (te herkennen aan de groene vlaggen met deze goedgebekte fysiotherapeutenbuiten de deur) zit onze locatie Stratum. In deze moderne praktijk hebben we een gezamelijke frisse kijk op lichamelijke klachten en zijn we altijd opzoek naar nieuwe goede ideeën  met betrekking tot jouw zorg.

Opzoek naar één van de andere locaties? Surf dan door naar Waalre-dorp of Aalst(-Waalre)

20210417_Het_Oefenlokaal_Stratum_HR_032_1X8A6780.jpg

Het Oefenlokaal - Stratum

De Fysiovrienden
Kalmoesplein
 12

5643 LM Eindhoven

06 - 405 426 88

info@hetoefenlokaal.nl

Openingstijden

Navigeertip

Navigeer naar Floralaan Oost 4. Je komt dan op een parkeerplaats uit.

 

Vanuit de parkeerplaats zie je ‘De Dierendokter’ zitten. Loop voorbij de Dierendokter het plein op, hier zie je aan de linkerkant het pand van De Fysiovrienden (na de grote trap).

In dit pand vind je ook Het Oefenlokaal.

LET OP: google maps en navigatiesystemen geven het Kalmoesplein aan de achterkant van het gebouw aan. De ingang van de praktijk zit aan de voorzijde van het grote kruispunt Heezerweg/Tivolo/Floralaan-oost (naast de Dierendokters en tevenover de friettent), te herkennen aan de groene vlaggen van 'De Fysiovrienden'.

Contactformulier

Contactformulier

Bedankt voor jouw interesse in Het Oefenlokaal. We nemen binnen een werkdag contact met je op.

bottom of page