top of page

Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen over ons en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Bellen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook, wel zo makkelijk. Het kan zijn dat we telefonisch niet altijd direct bereikbaar zijn, bijvoorbeeld als we in behandeling zijn. Stuur dan een appje of spreek een voicemailbericht in met je naam en telefoonummer, dan bellen we dezelfde dag nog terug.

Het Oefenlokaal heeft een vestiging in Waalre-dorp,  Aalst (Waalre) en in Stratum (Eindhoven).

GCW 4_edited.jpg

Het Oefenlokaal - Waalre dorp

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp
Sportlaan 1

5581 BZ Waalre

040 200 15 82

06 40 54 26 88

info@hetoefenlokaal.nl

Navigeertip

Navigeer naar Meester Slootsweg 1. Je staat nu voor Sporthal Hoeveland. Je kunt rechts naast de sporthal de stoep oprijden, je komt nu bij de parkeerplaats van het gezondheidscentrum (gebouw met oranje kozijnen) uit. 
 

Wachtkamer
We zitten op de beganerond. Je kunt beneden plaatsnemen in de wachtkamer. Je wordt gehaald zodra het tijd is of de therapeut de vorige behandeling heeft afgerond.

Waalr-dorp
Aalst

Het Oefenlokaal - Aalst

Cheiron Medisch Centrum Waalre

Frederik Hendrikstraat 1

5583 EB Waalre

040 - 223 02 90

06 - 405 426 88

info@hetoefenlokaal.nl

Navigeertip

Navigeer naar Frederik Hendrikstraat 1 en rijd via de Brabantialaan/Sophiastraat. Ga de 4e straat rechts (op de hoek zie je wijkcentrum De Pracht).

 

Cheiron zit aan het einde van de straat aan de rechterkant, met de oranje voordeur  (sommige navigaties geven een andere route aan, waardoor je aan de verkeerde kant van de Frederik Hendrikstraat komt, waar geen doorgang is).

 

Er zijn parkeerplaatsen voor de deur.

20210416_Het_Oefenlokaal_Waalre_HR_043_9A2A2858-min.jpg
Stratum
20210417_Het_Oefenlokaal_Stratum_HR_032_1X8A6780.jpg

Het Oefenlokaal - Stratum

Kalmoesplein 12

5643 BJ Eindhoven

06 - 405 426 88

info@hetoefenlokaal.nl

Navigeertip

Navigeer naar Floralaan Oost 4. Je komt dan op een parkeerplaats uit.

 

Vanuit de parkeerplaats zie je ‘De Dierendokter’ zitten. Loop voorbij de Dierendokter het plein op, hier zie je aan de linkerkant het pand van De Fysiovrienden (na de grote trap).

In dit pand vind je ook Het Oefenlokaal.

LET OP: google maps en navigatiesystemen geven het Kalmoesplein aan de achterkant van het gebouw aan. De ingang van de praktijk zit aan de voorzijde van het grote kruispunt Heezerweg/Tivolo/Floralaan-oost (naast de Dierendokters en tevenover de friettent), te herkennen aan de groene vlaggen van 'De Fysiovrienden'.

Contactformulier

Contactformulier

arrow&v

Bedankt voor jouw interesse in Het Oefenlokaal. We nemen binnen een werkdag contact met je op.

bottom of page