top of page
Search
  • Writer's pictureMarjolein Scheepens

Contracten met zorgverzekeraars 2024

Wij willen u graag goed informeren voor 2024, aangezien u binnenkort weer een keuze kunt maken voor uw zorgverzekering.


Voor het jaar 2024 hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars, behalve A.S.R. Onder A.S.R. vallen de labels:

- A.S.R.

- A.S.R. Ik kies zelf (voorheen Ditzo)


Dit betekent dat wij WEL contracten hebben met de volgende zorgverzekeraars en labels: Achmea, CZ, DSW, EUcare, ENO, Menzis, ONVZ, VGZ, Zorg & Zekerheid


Kijk hieronder voor een heel overzicht van alle zorgverzekeraars én hun labels.


Wat betekent dit voor jou?


1. Ik ben aanvullend verzekerd voor Fysiotherapie & Oefentherapie Cesar/Mensendieck bij A.S.R of één van de daarbij horende labels.

a. Ik heb een restitutiepolis bij A.S.R.

Als je bij A.S.R. verzekerd bent en je hebt een restitutiepolis, sturen wij jou na de behandeling een particuliere factuur die je zelf aan ons betaalt. Deze particuliere factuur kun je zelf indienen bij A.S.R. Je krijgt 100% van het gefactureerde bedrag terug van A.S.R. (van het marktconforme tarief). Meer informatie over de restitutiepolis van A.S.R. lees je op hun website.

b. Ik heb een natura polis bij A.S.R.

Als je bij A.S.R. verzekerd bent en je hebt een naturapolis, sturen wij jou na de behandeling een particuliere factuur, die je zelf aan ons betaalt. Deze particuliere factuur kun je zelf indienen bij A.S.R. Je krijgt een deel van het gefactureerde gedrag terug van A.S.R. Hoe hoog deze vergoeding is, kun je terug vinden in je polis of navragen bij A.S.R.


2. Ik ben aanvullend verzekerd voor Fysiotherapie & Oefentherapie Cesar/Mensendieck bij een andere zorgverzekeraar dan bij A.S.R of één van de daarbij horende labels.

Voor alle zorgverzekeraars, behalve A.S.R., dienen wij de declaratie van behandelingen in bij de desbetreffende zorgverzekeraars. Je krijgt de behandeling volledig vergoed, tot aan de hoogte van je aanvullende verzekering.


3. Ik heb geen aanvullende verzekering voor Fysiotherapie & Oefentherapie Cesar/Mensendieck.

Je behandelingen worden niet vergoed. Na de behandeling sturen we jou een particuliere factuur, die je zelf aan ons betaalt.

52 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page